Din ce în ce mai multe companii partenere TechSoup oferă direct produse și servicii în cadrul unor oferte speciale pentru organizații nonprofit. Produsele pot fi accesate de către organizațiile înregistrate și validate în Programul TechSoup România, cu ajutorul codului de validare TechSoup.

 


Descoperă cum îți înregistrezi organizația și obții Codul de Validare Techsoup aici: înregistrarea organizației în Programul TechSoup România

Nu uita că și pentru aceste soluții și oportunități sunt în continuare valabile criteriile de eligibilitate ale Programului TechSoup România. Parcurge criteriile generale de eligibilitate aici: criterii de eligibilitate în Programul TechSoup România


 

Cele mai multe dintre ele sunt produse și servicii oferite gratuit pentru organizații nonprofit, altele sunt reduceri sau condiții speciale în sprijinul organizațiilor nonprofit.

Spre deosebire de produsele de software oferite via www.techsoup.ro, în cazul acestor produse și servicii, promovarea, accesarea, administrarea produselor și uneori și informații de asistență sunt oferite și administrate direct de către companiile partenere, în timp ce TechSoup analizează și validează eligibilitatea organizațiilor nonprofit pentru aceste servicii.

Printre produsele disponibile direct de la companii partenere, care pot fi de folos organizației tale, se numără atât soluții profesionale de productivitate, cât și produse care vă pot ajuta să vă promovați mai bine sau să strângeți fonduri:

 

Principalele soluții complete de productivitate disponibile în România pentru organizația ta sunt:

Aceste soluții complete pot ajuta la creșterea capacității organizației tale de a administra informații, date, documente și un număr mai mare de donatori sau voluntari, și conțin, fără a fi limitate doar la aceste servicii:

- adrese profesionale de email pe domeniul organizației;

- server de documente în cloud și soluții de colaborare în timp real pe documente;

- comunicare în timp real în echipa organizației prin sisteme de conferințe sau soluții profesionale de chat;

  

 Principalele soluții de promovare și strângere de fonduri disponibile în România pentru organizația ta sunt:

  • Airbnb Social Impact Experiences: pune ideile de evenimente de fundraising ale organizației tale pe o platformă cu audiență globală.
  • Benevity for Causes: contectează-te cu donatorii recurenți și voluntarii organizației tale în platforma globală de crowdfunding. 

 

În Școala Digitală pentru ONG-uri - ONG Online găsești traininguri și idei gratuite pentru organizația ta despre cum poți accesa și folosi în beneficiul organizației și misiunii tale aceste produse și multe alte produse digitale. Nu uita să urmărești aceste traininguri și resurse aici: Școala Digitală pentru ONG

De asemenea, îți recomandăm să parcurgi și informațiile generale despre accesul la serviciile de cloud disponibile prin Microsoft for Nonprofits și Google for Nonprofits, create de TechSoup România.