Webinar: Social media pentru ONG-uri

Training online: Social media pentru ONG-uri

 

Later update: Ghidul practic despre social media pentru ONG-uri este disponibil aici. Inregistrarea audio este disponibila la cerere, organizatiilor membre in TechSoup, printr-un e-mail la contact (at) techsoup.ro

 

Peste 6.000.000 de romani folosesc reteaua de socializare Facebook si toti acesti oameni s-ar putea alatura cauzei pentru care militeaza organizatia ta.

Daca lucrezi intr-o organizatie neguvernamentala si vrei sa inveti cum sa comunici mai bine online, participa la un training online despre social media pentru ONG-uri pe 21 noiembrie, incepand cu orele 18:00. Trainingul online este organizat de TechSoup Romania special pentru organizatiile neguvernamentale*.

Ligia Adam, consultant comunicare online pentru UNICEF Romania, ne va impartasi din experienta sa in domeniul social media. In cadrul trainingului, vei afla cum sa stabilesti si sa-ti mentii o prezenta activa in social media si cum sa atragi donatii din mediul online.

Inscrierea la trainingul online:

Acest training online este organizat de TechSoup Romania special pentru organizatiile neguvernamentale inscrise in comunitatea noastra. Te poti inscrie gratuit accesand acest link -  https://attendee.gotowebinar.com/register/1081311766238694145

Daca nu esti inca membru al comunitatii TechSoup, alatura-te acum gratuit celor peste 750 de ONG-uri inscrise deja: https://romania.techsoup.global/node/7271

 


Despre TechSoup Romania:

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.400.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii - peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Windows 8.1, Office Professional sau Adobe Photoshop sunt doar cateva dintre produsele software accesibile doar pentru ONG-uri, prin TechSoup Romania.