Romanian

Box.org Donation Program

Organizatiile non-profit, constituite in baza O.G. 26/2000, inregistrate si eligibile in Programul TechSoup, pot accesa serviciul Box pentru managementul de continut in cloud, prin Programul Box pentru Organizatii Nonprofit.

Puteti utiliza Box pentru a colabora cu colegii in cloud pe acelasi continut, pentru a dezvolta fluxuri de activitate pentru personalul si voluntarii din organizatie, pentru a partaja in siguranta fisiere si multe altele.

Programul Box pentru Organizatii Nonprofit este disponibil prin TechSoup Romania, prin intermediul Box.org, initiativa departamentului de responsabilitate sociala a Box Inc.

Eligibilitate

Daca este eligibila, organizatia pe care o reprezentati poate primi un singur produs Box.org pentru toata perioada sa de activitate.

Consultati Ghidul si criteriile de eligibilitate pentru a afla daca organizatia dumneavoastra este eligibila sa participe in acest program.

Box.org Donation Program Guidelines

Restrictions: 

 

Ghidul și criteriile de elibilitate ale Programului Box.org

 

Programul de donații Veritas

 

 

 

 

 

Programul de donații Veritas disponibil prin Programul TechSoup România, oferă organizațiilor nonprofit membre și eligibile, soluții de tip enterprise backup și de restaurare a documentelor.  

Puteți folosi produsele Veritas pentru a vă proteja datele organizației stocate pe multiple calculatoare legate într-o rețea.  

Criterii de eligibilitate și restricțiile Programului:

Dacă este eligibilă, organizația dumneavoastră poate primi câte o licență pentru fiecare produs, într-un an fiscal (1 iulie – 30 iunie a anului următor). Vă recomandăm să consultați pagina Criterii de eligibilitate și restricții pentru a verifica eligibilitatea organizației dumneavoastră în acest program.

 • Cantitate: Organizațiile eligibile pot solicita câte o licență din fiecare produs per an fiscal (1 iulie – 30 iunie a anului următor)  
 • Buget: Organizațiile cu un buget anual mai mic sau egal cu 10 milioane de dolari, sunt eligibile pentru acest program.
 • Organizații ce pot participa: Produsele disponibile prin acest program pot fi solicitate doar de către organizații fondate și care funcționează în conformitate cu OG26/2000 cu privire la asociații și fundații, înregistrate și eligibile în Programul TechSoup.  
 • Tipuri de organizații ce nu sunt eligibile: Următoarele tipuri de organizații nu sunt eligibile să solicite donații de produse prin Programul de donații Veritas:

Anumite grupuri studențești sau organizații academic

Organizații ale salariaților sau de benificii pentru membri

Anumite cluburi sociale sau recreaționale

Grupurile de cercetași ale băieților Read more »

Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații non-profit

Amazon Web Services logo

Programul de credite Amazon Web Services (AWS) pentru organizații non-profit oferă credite promoționale AWS ("credite") pentru servicii de cloud către organizațiile non-profit eligibile inregistrate in Programul TechSoup Romania.

 

Poți folosi aceste credite pentru a achita taxele de utilizare pentru serviciile de cloud AWS la cerere și

anumite taxe de asistență AWS. AWS este o platformă securizată de servicii cloud care oferă putere de calcul, spațiu de stocare a datelor, livrare de conținut și alte funcționalități fără a li se solicita organizațiilor să investească în infrastructură fizică. Aceste credite nu sunt valabile pentru orice taxe sau tarife pentru Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 înregistrare sau transfer de nume de domeniu, sau orice taxă în avans pentru orice serviciu.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea de Întrebări frecvente privind Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații non-profit și poți afla modul în care alte organizații non-profit utilizează produsele și soluțiile cloud AWS.

Eligibilitate

Pentru a afla dacă organizația ta poate primi donații prin intermediul acestui program, consultă Instrucțiunile privind eligibilitatea în Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații non-profit. Read more »

Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații non-profit

Cele mai frecvente întrebări despre Programul de credite AWS disponibil prin TechSoup

 

Ce este Amazon Web Services?

Amazon Web Services (AWS) este o platformă securizată de servicii cloud care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte funcționalități cu ajutorul cărora organizațiile non-profit își pot dezvolta infrastructura IT pentru a își diversifica și extinde activitatea.

Află mai multe despre AWS. Dacă ești nou la AWS sau vrei să devii mai informat despre serviciile sale, te rugăm să consulți videoclipurile introductive AWS, laboratoarele și studiile de caz despre organizațiile non-profit.

Ce este programul de credite AWS pentru organizații non-profit?

Programul de credite AWS pentru organizații non-profit oferă acces la credite AWS care ajută organizațiile non-profit să implementeze soluții bazate pe cloud pentru a-și atinge obiectivele misiunii fără investiții în avans în infrastructura fizică. Read more »

Ghidul si criteriile de eligibilitate al Programului de Donatii Autodesk

Restrictions: 

Ghidul și criteriile de eligibilitate ale Programului de donații Autodesk

 

·       Cantitate: Fiecare organizație eligibilă poate solicita câte 10 abonamente din Autodesk pentru 1 an fiscal (de la 1 iulie – la 30 iunie).

·       Buget: Pentru a fi eligibilă în Programul de donații Autodesk, bugetul operațional anual al organizației nu trebuie să depășească 10 milioane USD.

·      Exclusiv pentru organizații nonprofit: Organizația trebuie să fie înscrisă și validată ca organizație nonprofit în Programul TechSoup Romania, funcțională și fără scopuri patrimoniale, înregistrată legal în România în Registrul Național ONG al Ministerului Justiției, care își desfășoară activitatea conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu completările și modificările ulterioare, și care îndeplinește procedura de înscriere în Programul TechSoup România. În plus, pentru a putea solicita produse, organizația trebuie să îndeplinească și criteriile de eligibilitate specifice partenerului donator.

·       Organizații neeligibile: Următoarele tipuri de organizații nu sunt eligibile și deci nu pot solicita produse Autodesk:

Adobe Cloud - Intrebari frecvente

Intrebari frecvente despre Adobe pentru organizații nonprofit la Techsoup România

Important!

Programul Adobe Cloud este un program de discount prin care organizatiile neguvernamentale pot achizitiona abonamentul Adobe Cloud Plan. Acest abonament presupune o obligatie contractuala de minim un an si aveti optiunea de a plati fie lunar fie anual.

Cum se procedeaza?

1. Achitati taxa de administrare de 5 Euro, catre Asociatia TechSoup. Aceasta taxa nu poate fi returnata.

2. Ulterior, pe baza instructiunilor primite pe email, veti accesa pagina companiei Adobe pentru a achita pretul abonamentului direct catre compania Adobe. Puteti verifica tarifele actuale, dand click aici.

 

Aflati mai multe despre criteriile de eligibilitate, produsele care pot fi solicitate precum si despre procesul de descarcare si instalare. Read more »

Adobe Cloud - Restrictii

Restrictions: 
 • Cantitate:
  • Organizatiile pot solicita un numar nelimitat de abonamente Adobe Acrobat Pro DC Plan.
 • Buget:
  • Abonamentul Adobe Acrobat Pro DC Plan poate fi solicitat de orice organizatie, indiferent de bugetul anual.
 • Program destinat doar organizatiilor nonprofit: Programul de donatii Adobe pentru organizatii nonprofit este disponibil organizatiilor neguvernamentale din Romania care indeplinesc conditiile de eligibilitate ale Programului TechSoup Romania si ale companiei.
 • Tipuri de organizatii eligibile:
  • Abonamentul Adobe Acrobat Pro DC Plan poate fi solicitat de toate tipurile de organizatii.
 • Termeni si conditii: Organizatiile care solicita abonamentul Adobe Acrobat Pro DC trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile aplicabile programului.
 • Politica de nediscriminare: Organizatiile care promoveaza, sprijina sau practica discriminarea bazata pe varsta, etnie, gen, nationalitate, dizabilitate, rasa, marime, religie, orientare sexuala sau context socio-economic nu sunt eligibile sa participe la acest program. Organizatiile trebuie sa poata demonstra prin documente oficiale ca nu au acest comportament.
 • Studii de caz:Organizatiile inscrise in program se angajeaza sa puna la dispozitia companiei Adobe informatii despre activitatea organizatiei, in vederea realizarii unor studii de caz sau testimoniale din cadrul acestui program.
 • Distribuirea produselor Adobe
  • Reducerea aplicata abonamentului Adobe Acrobat Pro DC Plan va fi oferita doar persoanelor care fac parte din organizatiile eligibile in program.

Adobe Cloud

Adobe pentru organizații nonprofit la TechSoup România

 

Accesati o gama de produse de software de creatie disponibile pentru organizatia dumneavoastra prin Adobe pentru organizații nonprofit la TechSoup România.

Produsele de software Adobe pot fi folosite in editarea de imagini, design, website-uri, in publicarea de newslettere, pentru a crea continut video si audio si multe altele.

Regului de eligibilitate si restrictii

Organizatia dumneavoastra validata in Programul TechSoup poate primi intr-un an fiscal (1 iulie – 30 iunie a anului urmator) urmatoarele:

• Tarife reduse pentru planurile Creative Cloud All Apps și Acrobat Pro DC, pentru un numar nelimitat de utilizatori.

• Pana la 4 produse individuale de software.

Consultati pagina de Criterii de eligibilitate si restrictii pentru a verifica eligibilitatea organizatiei dumneavoastra si a participa in acest program.

Despre accesul la tarifele reduse pentru organizații nonprofit

Atunci cand un produs include “acces la tarife reduse”, oferta consta in preturi preferential pentru acel produs sau serviciu. Aceasta inseamna ca dupa solicitarea produsului si achitarea taxa de administrare TechSoup veti plati direct partenerului pentru produsul sau serviciul solicitat. Tarifele reduse se regasesc pe pagina fiecarui produs. Aceste tarife sunt disponibile doar organizatiilor nonprofit eligibile inregistrate in Programul TechSoup Romania.

Programul de donații Bitdefender

Programul de donare Bitdefender de la TechSoup oferă antivirus și software de securitate neprofiturilor și organizațiilor de caritate eligibile în întregul programul TechSoup Romania.

Puteți utiliza software-ul Bitdefender pentru a îmbunătăți securitatea pe computerele Windows și Mac în rețea, serverele Windows și dispozitivele mobile. Read more »

BitDefender

Restrictions: 
 • Cantitate: Organizațiile eligibile pot solicita până la 50 de abonamente pentru calculatoare și / sau dispozitive mobile într-un an fiscal (1 iulie - 30 iunie a anului următor). Cele 50 de abonamente pot fi fie același produs unic, fie produse diferite. Organizațiile nu vor putea solicita alte licențe de dispozitiv GravityZone după ce au instalat un produs GravityZone în rețeaua lor.
 • Buget: Organizațiile cu bugetul anual de exploatare de 1,4 milioane USD sau mai puțin sunt eligibile pentru produsele din acest program.
 • Tipuri de organizație: Următoarele tipuri de organizație nu sunt eligibile pentru a solicita produse în acest program.
  • Școli K-12
  • Colegii
  • Universities
  • Școli comerciale
  • Unele cluburi sportive, atletice și sociale
  • Organizații legislative și de activitate politică
  • Organizații care încearcă să influențeze opinia publică
 • Condiții de serviciu: Organizațiile care solicită produse Bitdefender trebuie să fie de acord cu orice condiții de utilizare aplicabile.
 • Politica anti-discriminare: Organizațiile care pledează, susțin sau practică discriminarea în funcție de vârstă, etnie, sex, origine națională, dizabilitate, rasă, dimensiune, religie, orientare sexuală sau fond socioeconomic nu sunt eligibile pentru participa la acest program.

Adobe pentru organizații nonprofit la TechSoup România

Adobe Systems Incorporated se alătură programului de donații TechSoup Romania, pentru a oferi comunității organizațiilor non-profit produsele software de care au nevoie. Prin intermediul Programului de donații TechSoup România, organizațiile eligibile pentru program pot primi o donație care constă fie într-o suită de licențe, fie într-o comandă de 4 produse Adobe. Produsele vor putea fi comandate în funcție de disponibilitea în catalogul TechSoup România. 

Donațiile de produse Adobe sunt oferite doar organizațiilor din România care îndeplinesc criteriile de eligibilitate. Pentru a vă informa cu privire la eligibilitatea organizației dvs., vă rugăm să consultați ghidul  programului și restricțiile Adobe, disponibil mai jos. Read more »

Credite Amazon Web Services Credits pentru organizații non-profit

AWS_logo_RGB.PNG
SKU: G-50218
Taxă de administrare: €152.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Asana Premium or Business, 1-Year Subscription – Acces la Pret cu Discount

Product-logo-asana-60px.png
SKU: G-51071
Taxă de administrare: €63.00
Donor PartnerLanguageMediaPlatform

Bitdefender Internet Security, 3 Devices

Bitdefender-Internet-Security-2019-Resized.png
SKU: G-48810
Taxă de administrare: €15.00

Bitdefender Internet Security, 5 Devices

Bitdefender-Internet-Security-2019-Resized.png
SKU: G-48808
Taxă de administrare: €22.00

Bitdefender Antivirus for Mac, 1 Device

Bitdefender AntiVirus for MAC 2018.png
SKU: G-48796
Taxă de administrare: €10.00

Bitdefender Antivirus for Mac, 3 Devices

Bitdefender AntiVirus for MAC 2018.png
SKU: G-48792
Taxă de administrare: €12.00

Bitdefender Internet Security, 1 Device

Bitdefender-Internet-Security-2019-Resized.png
SKU: G-48802
Taxă de administrare: €9.00
Emite conţinut