Office and productivity

Microsoft Office 2016 – eficienta si lucru in echipa

posted  2 October 2015 - 10:17am  
adăugat de: 
TechSoup Romania
Written on: 
2 October 2015

Microsoft Office 2016 – eficienta si lucru in echipa 

Noul Microsoft Office 2016 este disponibil acum si pentru organizatiile nonprofit din Romania. Ne bucuram sa vi-l prezentam!

Ce este nou in Microsoft Office 2016

Microsoft Office 2016 aduce functionalitati si versiuni moderne ale aplicatiilor clasice de desktop: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote si Skype for Business. Veti lucra mai eficient in echipa si veti avea acces de oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv la toate informatiile si documentele organizatiei voastre.

Share mai simplu: Invita-ti colegii sa editeze si sa lucreze pe acelasi document cu tine, folosind butonul de “Share” pe care-l gasesti acum si in Word, PowerPoint sau Excel. In plus, integrarea cu Skype for Business te ajuta sa ai mesagerie vocala si chat la un click distanta.

Editare in timp real in Word: Poti vedea ce scriu colegii tai, folosind aplicatia de desktop Word. Trebuie doar sa salvezi un document in aplicatia OneDrive for Business si sa-ti inviti colegii sa lucrati impreuna. Uita de copy-paste si de documentele cu multe variante.

Vizualizare de date in Excel: Cu noile functii din Excel, poti transforma mai usor cifrele in grafice, printr-un simplu click. 

Prezentari Power Point mai usoare: Cu noul Power Point din Office 2016 poti lucra in acelasi timp, cu mai multi colegi, pe aceeasi prezentare. Read more »

Office 365 Nonprofit din Microsoft for Nonprofits

posted  21 February 2015 - 10:52am  
adăugat de: 
TechSoup Romania
Written on: 
15 April 2015

Programul Office 365 Nonprofit - Office 365 pentru ONG - este disponibil pentru organizațiile neguvernamentale eligibile din România și Republica Moldova, care aplică direct pe pagina Office 365 pentru ONG-uri a Microsoft.

 

Cine poate primi Office 365 pentru ONG-uri?

Pot aplica la programul Office 365 pentru ONG organizațiile neguvernamentale legal constituite în România și Republica Moldova.

Eligibilitatea se stabilește prin analiza documentelor statutare și constitutive ale organizației, în funcție de profilul de activitate al organizației și politicile de donație și responsabilitate socială ale Microsoft. Criteriile de eligibilitate Microsoft pot fi consultate aici: eligibilitate pentru Office 365 pentru ONG-uri.

 

Ce este Office 365 pentru ONG?

Office 365 pentru ONG este o soluție completă de productivitate în cloud pentru organizația ta. Cu acest program poți avea acces la: adrese de e-mail pe domeniu propriu și sistem profesional de management de e-mailuri, soluții de conferințe online cu voluntarii, sisteme de colaborare online pe documente și posibilitatea de a coordona echipe care lucrează pe un anume proiect în sarcini de lucru, totul de oriunde și indiferent de sistemul de operare sau de dispozitivul utilizat.

Este un instrument de lucru care profesionalizează și crește eficiența și capacitatea echipei organizației de a lucra împreună pe proiecte, de oriunde.  Read more »

Cum folosesc ONG-urile programul Adwords?

posted  20 February 2015 - 4:46pm  
adăugat de: 
TechSoup Romania
Written on: 
21 February 2015

Cum folosesc ONG-urile programul Adwords?

Prim programul Google Adwords pentru ONG-uri, o organizatie neguvernamentala poate primi un buget de 10.000$ pentru a se promova gratuit pe Google. Programul este disponibil si in Romania de aproape un an de zile si multe organizatii beneficiaza deja de aceste granturi. Noi am stat de vorba cu 3 dintre aceste organizatii. Iata pe scurt povestile lor: 

Un ONG din Calan, judetul Hunedoara

Domnul Claudiu Bailesteanu conduce o organizatie mica in orasul Calan, in judetul Hunedoara. Ei au inceput sa folosesc Google Adwords la scurt timp dupa ce s-a lansat programul in Romania. Prin Adwords, organizatia a reusit sa ajunga mai usor la publicul lor din comunitate.

”Am atras sustinători de-a lungul anului 2014 prin intermediul programului, de regula indivizi care suna direct la asociatie ca urmare a aparitiei anunturilor”, spune Claudiu Bailesteanu, presedintele Asociatiei Calan 1387

Greenpeace Romania Read more »

Conexiuni 2014

posted  by TechSoup Romania -  20 March 2014 - 11:04am  
web poster.jpg

Conferința Conexiuni 2014 – Office 365 pentru ONG-uri

Poți face și mai mult bine, dacă ai la îndemână soluțiile de productivitate potrivite pentru organizația ta. Participă la conferința Conexiuni 2014 și află totul despre programul Office 365 pentru ONG-uri.

Pe 8 aprilie, în București, vino alături de specialiști Microsoft să înveți cum poți să fii mai eficient utilizând soluțiile cloud și cum îți poți activa gratuit donația de Office 365 pentru organizația ta neguvernamentală.

Vor fi alături de noi practicieni în domeniul IT și reprezentanți ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 în organizațiile lor. Ei te vor ajuta să înțelegi și să înveți cum poți folosi Office 365 pentru a organiza conferințe online, a coordona voluntari sau a lucra oricând în echipă, online și offline.

Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu - Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu - Business Strategy Manager Microsoft România și Radu Moțoc - Director Executiv TechSoup România.

Înscrierea la Conexiuni 2014 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, membre în comunitatea TechSoup, în limita locurilor disponibile. Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe http://conexiuni2014.eventbrite.com/ Read more »

Noul Office pentru organizații nonguvernamentale – webinar realizat de ITSpark și TechSoup România

13 February 2013 - 12:37pm - TechSoup Romania
Noul Office webinar ITSpark TechSoup Romania .JPG

Update: Puteți urmări înregistrarea emisiunii cu tema Noul Office pentru organizații nonguvernamentale aici. 

Află ce e nou în Noul Office participând la seminarul online organizat de TechSoup România și ITSpark pentru organizațiile neguvernamentale. Webinarul va avea loc pe 21 februarie 2013, începând cu orele 16:30. Înscrie-te gratuit completând acest formular - http://www.123contactform.com/form-489316/TechTalk-Noul-Office-Pentru-ONGuri. Emisiunea va fi transmisă live pe http://www.justin.tv/itspark.

  Read more »

Office Standard (Includes Software Assurance)

launchblogofficelogo.png
SKU: LS-48335
Taxă de administrare: €34.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatformTitle GroupMicrosoft Product Category

Box Starter Edition, 10 User Licenses

NEW LOGO for Box_ 25PERCENT.png
SKU: G-49323
Taxă de administrare: €73.00
SolutionDonor PartnercategoriiMediaPlatform

DocuSign Standard Edition

DocuSign Square Product Logo
SKU: G-49994
Taxă de administrare: €77.00
Emite conţinut