Office Software

Project (Includes 1 CAL and Software Assurance) (English)

projectprologo.jpg
SKU: LS-40968
Taxă de administrare: €50.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatformTitle GroupMicrosoft Product Category

Visio Standard

VISIONEW.jpg
SKU: LS-40942
Taxă de administrare: €23.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatformTitle GroupMicrosoft Product Category

Microsoft Office 2016 – eficienta si lucru in echipa

posted  2 October 2015 - 10:17am  
adăugat de: 
TechSoup Romania
Written on: 
2 October 2015

Microsoft Office 2016 – eficienta si lucru in echipa 

Noul Microsoft Office 2016 este disponibil acum si pentru organizatiile nonprofit din Romania. Ne bucuram sa vi-l prezentam!

Ce este nou in Microsoft Office 2016

Microsoft Office 2016 aduce functionalitati si versiuni moderne ale aplicatiilor clasice de desktop: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote si Skype for Business. Veti lucra mai eficient in echipa si veti avea acces de oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv la toate informatiile si documentele organizatiei voastre.

Share mai simplu: Invita-ti colegii sa editeze si sa lucreze pe acelasi document cu tine, folosind butonul de “Share” pe care-l gasesti acum si in Word, PowerPoint sau Excel. In plus, integrarea cu Skype for Business te ajuta sa ai mesagerie vocala si chat la un click distanta.

Editare in timp real in Word: Poti vedea ce scriu colegii tai, folosind aplicatia de desktop Word. Trebuie doar sa salvezi un document in aplicatia OneDrive for Business si sa-ti inviti colegii sa lucrati impreuna. Uita de copy-paste si de documentele cu multe variante.

Vizualizare de date in Excel: Cu noile functii din Excel, poti transforma mai usor cifrele in grafice, printr-un simplu click. 

Prezentari Power Point mai usoare: Cu noul Power Point din Office 2016 poti lucra in acelasi timp, cu mai multi colegi, pe aceeasi prezentare. Read more »

Eficiență de business pentru ONG-uri, la îndemână prin Office 365 pentru ONG-uri

posted  10 April 2014 - 11:28am  
adăugat de: 
TechSoup
Written on: 
10 April 2014

Eficiență de business pentru ONG-uri, la îndemână prin Office 365 pentru ONG-uri

“Office 365 creează un sentiment de apartenență și un sentiment că nu contează că ești ONG-ist pentru a avea un management eficient”, le-a spus Andras Farkas - Federația Share, celor 30 de organizații neguvernamentale prezente la Conexiuni, evenimentul anual al TechSoup și Microsoft în România.

Cum să coordonezi 2000 de voluntari online cu ajutorul tehnologiei

În 2015, Federația SHARE se pregătește să transforme orașul Cluj-Napoca în Capitala Europenă a Tineretului și, pentru ca acest proiect să devină realitate, accesul la cele mai noi tehnologii online reprezintă nu doar un avantaj, ci o nevoie prioritară.

31 de organizații membre în Federația SHARE, peste 2000 de voluntari și peste 200 de parteneri organizaționali vor lucra împreună de oriunde, cu ajutorul Office 365 pe care organizația îl folosește deja, pentru a crea peste 1000 de proiecte și activități în Cluj-Napoca în 2015. 500.000 de ore de voluntariat vor sta la baza proiectelor Capitalei Europene a Tineretului. Read more »

Conexiuni 2014

posted  by TechSoup Romania -  20 March 2014 - 11:04am  
web poster.jpg

Conferința Conexiuni 2014 – Office 365 pentru ONG-uri

Poți face și mai mult bine, dacă ai la îndemână soluțiile de productivitate potrivite pentru organizația ta. Participă la conferința Conexiuni 2014 și află totul despre programul Office 365 pentru ONG-uri.

Pe 8 aprilie, în București, vino alături de specialiști Microsoft să înveți cum poți să fii mai eficient utilizând soluțiile cloud și cum îți poți activa gratuit donația de Office 365 pentru organizația ta neguvernamentală.

Vor fi alături de noi practicieni în domeniul IT și reprezentanți ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 în organizațiile lor. Ei te vor ajuta să înțelegi și să înveți cum poți folosi Office 365 pentru a organiza conferințe online, a coordona voluntari sau a lucra oricând în echipă, online și offline.

Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu - Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu - Business Strategy Manager Microsoft România și Radu Moțoc - Director Executiv TechSoup România.

Înscrierea la Conexiuni 2014 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, membre în comunitatea TechSoup, în limita locurilor disponibile. Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe http://conexiuni2014.eventbrite.com/ Read more »

Totul despre Excel - training online despre ONG-uri

adăugat de: 
TechSoup Romania
Written on: 
9 July 2013
Personalizezi invitații manual pentru fiecare eveniment pe care-l organizezi? În Excel există o funcție prin care poți transforma o bază de date în emailuri personalizate. 

Învață totul despre Excel și află care sunt cele mai utile trucuri care ți-ar putea face munca mai ușoară în organizația ta. Înscrie-te la webinarul gratuit organizat de TechSoup România, alături de IT Spark, special pentru organizațiile neguvernamentale.

Află mai multe vineri, 12 iulie, începând cu orele 18:30, online pe platforma – Gotowebinar.com. Trainingul este susținut de Alexandru Dionisie, de la IT Spark.

Iată ce vei învăța:

  • Formule de bază in Excel.
  • Cum să faci grafice și diagrame în Excel.
  • Ce înseamnă “intersection operator” și la ce folosește?
  • Cum să exporți adresele de email dintr-un Excel direct într-un email personalizat?
  • Câteva scurtături pe care-i bine să le stii dacă vrei să lucrezi mai repede în Excel.

Câteva informații despre webinar:

Mai multe computere cu mai puțini bani?

19 March 2013 - 1:53pm - TechSoup Romania
msHowItWorks04.gif

 

Puteți realiza un centru informatic cu mai puține computere. Comparativ cu alte configurații tipice, implementarea și întreținerea Windows MultiPoint Server (WMS) costă surprinzător de puțin și permite administratorilor controlul asupra grupurilor. Pentru ONG-uri cu misiuni multe și variate, acest lucru asigură persoanelor implicate accesul la tehnologie. . . cu resurse mult mai puține.

 


 

Software-ul MultiPoint Server permite ca mai multe persoane, fiecare dispunând doar de un monitor, o tastatură și un mouse, să aibă propriile computere desktop, utilizând un singur computer cu rol de gazdă.Utilizatorii individuali pot lucra independent, pot salva și partaja fișiere, își pot personaliza setările și se pot conecta de la orice stație de lucru. Spre deosebire de sistemele de virtualizare mai complicate, acest software este proiectat pentru o implementare rapidă. Stațiile de lucru se conectează direct, prin USB sau sub formă de clienți subțiri, în cadrul unei rețele.

Este potrivit pentru mine?

Microsoft a instalat WMS în sălile de curs, însă acest software funcționează în orice configurație care nu necesită o putere de procesare foarte mare. Printre clienții existenți din lumea întreagă se numără: Read more »

Noul Office pentru organizații nonguvernamentale – webinar realizat de ITSpark și TechSoup România

13 February 2013 - 12:37pm - TechSoup Romania
Noul Office webinar ITSpark TechSoup Romania .JPG

Update: Puteți urmări înregistrarea emisiunii cu tema Noul Office pentru organizații nonguvernamentale aici. 

Află ce e nou în Noul Office participând la seminarul online organizat de TechSoup România și ITSpark pentru organizațiile neguvernamentale. Webinarul va avea loc pe 21 februarie 2013, începând cu orele 16:30. Înscrie-te gratuit completând acest formular - http://www.123contactform.com/form-489316/TechTalk-Noul-Office-Pentru-ONGuri. Emisiunea va fi transmisă live pe http://www.justin.tv/itspark.

  Read more »

Microsoft Office – Totul despre noul Office pentru organizația ta

adăugat de: 
admin
Written on: 
29 January 2013

Noul Office este disponibil deja pentru organizațiile neguvernamentale din România în programul de donații Microsoft al TechSoup România.


Cea mai nouă versiune a Microsoft Office vine cu caracteristici și opțiuni îmbunătățite, dar și o interfață modernă. Mai mult, suita de programe a fost optimizată pentru dispozitive cu touchscreen: tablete și computere cu monitor touchscreen.

 

În articolul de astăzi vom trece în revistă câteva dintre cele mai importante noi caracteristici ale Office, iar în perioada următoare vor mai urma alte articole și webinare despre fiecare nou produs Office în parte și cum le puteți utiliza cât mai eficient în activitatea organizației dumneavoastră guvernamentale.

  Read more »

Noul Office, disponibil deja pentru organizații neguvernamentale în catalogul TechSoup România

29 January 2013 - 12:27pm - TechSoup Romania
launchblogofficelogo.png

Cea mai nouă versiune a Microsoft Office este deja disponibilă pentru organizațiile neguvernamentale din România prin programul de donații Microsoft al TechSoup România.

Organizațiile neguvernamentale din România pot alege versiunile de Office Standard sau Professional din catalogul online aflat pe www.techsoup.ro, iar devenind membre în comunitatea TechSoup pot învăța și cum să folosească noile aplicații cât mai eficient în activitatea lor cu ajutorul resurselor, webinarele și articolelor TechSoup. Read more »

Access (Includes Software Assurance)

Accesslogo.jpg
SKU: LS-40879
Taxă de administrare: €12.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatformTitle GroupMicrosoft Product Category

Office Standard (Includes Software Assurance)

launchblogofficelogo.png
SKU: LS-48335
Taxă de administrare: €34.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatformTitle GroupMicrosoft Product Category

Office for Mac (Includes Software Assurance) (English)

prod-microsoft-office-logo_big.jpg.png
SKU: LS-41151
Taxă de administrare: €34.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatformTitle GroupMicrosoft Product Category

PowerPoint (Discounted)

PowerPoint Regular.png
SKU: LS-50539
Taxă de administrare: €70.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Project (Discounted)

Project.png
SKU: LS-50583
Taxă de administrare: €394.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Project Professional (Discounted)

Project.png
SKU: LS-50524
Taxă de administrare: €662.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Publisher (Discounted)

Publisher.png
SKU: LS-50582
Taxă de administrare: €67.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Visio Professional (Discounted)

Visio.png
SKU: LS-50531
Taxă de administrare: €338.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Visio Standard (Discounted)

Visio.png
SKU: LS-50526
Taxă de administrare: €176.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Windows Operating System Upgrade (Discounted)

Windows Upgrade-GG.png
SKU: LS-50571
Taxă de administrare: €90.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Access (Discounted)

Access.png
SKU: LS-50527
Taxă de administrare: €67.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Office Professional Plus (Discounted)

Office-Suites-All.png
SKU: LS-50558
Taxă de administrare: €237.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Office Standard (Discounted)

Office-Suites-All.png
SKU: LS-50532
Taxă de administrare: €174.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Outlook (Discounted)

Outlook Regular.png
SKU: LS-50518
Taxă de administrare: €63.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Windows Server External Connector License (Discounted)

Windows Server CALs.png
SKU: LVS-50559
Taxă de administrare: €825.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Windows Server Standard (Discounted)

Windows Server Standard.png
SKU: LVS-50565
Taxă de administrare: €75.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Windows Server User CAL (Discounted)

Windows Server CALs.png
SKU: LS-50535
Taxă de administrare: €14.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Visual Studio Test Professional with MSDN (Discounted)

Visual Studio-All.png
SKU: LS-50528
Taxă de administrare: €1 052.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Windows Remote Desktop Services – Device CAL (Discounted)

Windows Upgrade-GG.png
SKU: LS-50581
Taxă de administrare: €42.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform

Windows Remote Desktop Services – External Connector License (Discounted)

Core-CALs-and-Office-Audit.png
SKU: LS-50523
Taxă de administrare: €5 204.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform
Emite conţinut