Subterms

Communicate and Collaborate

Workshop - Comunicare alternativa pentru ONG-uri

posted  by TechSoup Romania -  6 May 2014 - 12:50pm  

Prin creativitate, idei cu bugete mici si o abordare neconventionala, ONG-urile pot atrage atentia asupra cauzelor pe care le sustin. Participa si tu la workshopul “Comunicare alternativa pentru ONG-uri”, organizat de TechSoup Romania si Agentia Creionetica la ONG Fest.

Atelierul va avea loc sambata, 10 mai 2014, de la ora 11:00 in cadrul Targului National ONG Fest, in Bucuresti, parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cort A.

In cele doua ore de workshop vom discuta despre:

  • O noua abordare a mediilor clasice de promovare
  • Spatiul public un canal de promovare fara limite
  • Obiecte banale vs. promovare originala
  • Oameni si organizatii cheie in raspandirea mesajelor
  • Workshop de gandire creativa

Atelier practic!

In cadrul atelierului vom construi de la zero o campanie cat se poate de obisnuita intr-un mod neconventional. Vei invata cum sa iesi din tipare si cum sa creezi mesaje inedite, cum sa relationezi mai mult cu spatiul public si obiectele din jur pentru o promovare neasteptata si cum poti implica toate partile interesate in campania organizatiei tale pentru a-i maximiza impactul.  Read more »

Introducere in programare pentru ONG-uri

posted  22 November 2013 - 2:38pm  
adăugat de: 
TechSoup
Written on: 
22 November 2013

Participa si tu la primul atelier practic de programare pentru ONG-uri sustinut de TechSoup si ROSEdu. Workshopul va avea loc in Bucuresti, pe 27 noiembrie, intre orele 10:00 si 14:00.


Daca lucrezi sau voluntariezi intr-o organizatie neguvernamentala, membra a comunitatii TechSoup, aplica pentru unul dintre cele 15 locuri disponibile.


Atentie! Pentru ca numarul participantilor este limitat la un reprezentant per organizatie neguvernamentala, in procesul de selectie, vom tine cont de motivatia ta.

 

 

Mai multe computere cu mai puțini bani?

19 March 2013 - 1:53pm - TechSoup Romania
msHowItWorks04.gif

 

Puteți realiza un centru informatic cu mai puține computere. Comparativ cu alte configurații tipice, implementarea și întreținerea Windows MultiPoint Server (WMS) costă surprinzător de puțin și permite administratorilor controlul asupra grupurilor. Pentru ONG-uri cu misiuni multe și variate, acest lucru asigură persoanelor implicate accesul la tehnologie. . . cu resurse mult mai puține.

 


 

Software-ul MultiPoint Server permite ca mai multe persoane, fiecare dispunând doar de un monitor, o tastatură și un mouse, să aibă propriile computere desktop, utilizând un singur computer cu rol de gazdă.Utilizatorii individuali pot lucra independent, pot salva și partaja fișiere, își pot personaliza setările și se pot conecta de la orice stație de lucru. Spre deosebire de sistemele de virtualizare mai complicate, acest software este proiectat pentru o implementare rapidă. Stațiile de lucru se conectează direct, prin USB sau sub formă de clienți subțiri, în cadrul unei rețele.

Este potrivit pentru mine?

Microsoft a instalat WMS în sălile de curs, însă acest software funcționează în orice configurație care nu necesită o putere de procesare foarte mare. Printre clienții existenți din lumea întreagă se numără: Read more »

Box Starter Edition, 10 User Licenses

NEW LOGO for Box_ 25PERCENT.png
SKU: G-49323
Taxă de administrare: €73.00
SolutionDonor PartnercategoriiMediaPlatform

DocuSign Standard Edition

DocuSign Square Product Logo
SKU: G-49994
Taxă de administrare: €77.00
Emite conţinut