Programul de Donații Autodesk

Descoperă produsele

Criteriile de eligibilitate și restricțiile Programului de Donații Autodesk

 

·       Cantitate: Fiecare organizație eligibilă poate solicita câte 10 abonamente din Autodesk pentru 1 an fiscal (de la 1 iulie – la 30 iunie).

·       Buget: Pentru a fi eligibilă în Programul de donații Autodesk, bugetul operațional anual al organizației nu trebuie să depășească 10 milioane USD.

·      Exclusiv pentru organizații nonprofit: Organizația trebuie să fie înscrisă și validată ca organizație nonprofit în Programul TechSoup Romania, funcțională și fără scopuri patrimoniale, înregistrată legal în România în Registrul Național ONG al Ministerului Justiției, care își desfășoară activitatea conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu completările și modificările ulterioare, și care îndeplinește procedura de înscriere în Programul TechSoup România. În plus, pentru a putea solicita produse, organizația trebuie să îndeplinească și criteriile de eligibilitate specifice partenerului donator.

·       Organizații neeligibile: Următoarele tipuri de organizații nu sunt eligibile și deci nu pot solicita produse Autodesk:

-          Organizațiile cu activități legislative și politice,

-          Organizațiile cu activități de advocacy,

-          Organizații sindicale, asociații și colegii profesionale cu activități exclusive pentru membri, de reglementare profesională;

-         Organizații religioase fără misiune seculară. O organizație religioasă cu misiune seculară se definește ca o organizație separată de biserică/asociație religioasă care asigură necondiționat, indiferent de credințele lor religioase, acces la și servicii beneficiarilor și care nu propagă misionar o credință sau un cult anume.

·     Clienți ONG existenți ai Autodesk: Organizațiile care au solicitat deja în ultimii 3 ani produse Autodesk în afara programului de donații nu sunt eligibile pentru acest program fără aprobarea prealabilă a Fundației Autodesk.

·      Termeni de utilizare ai produselor: Organizațiile care solicita produse Autodesk trebuie să fie de acord cu toți termenii de utilizare ai produselor respective.

·      Valabilitatea licenței: Autodesk își rezervă dreptul de a termina valabilitatea licențelor în orice moment dacă:

-    O organizatie inceteaza sa indeplineasca conditiile de eligibilitate, asa cum au fost determinate exclusiv de Autodesk si de catre partenerul sau TechSoup si TechSoup Romania

-      O organizatie încetează înregistrarea în Programul TechSoup Romania

-      Parteneriatul dintre Autodesk si TechSoup inceteaza

-      O organizatie transferă sau revinde, sau incearca sa transfere sau sa vanda, orice produs Autodesk obtinut prin Programul de donatii Autodesk.

·       Politica anti-discriminare: Organizatiile care pledeaza, sprijina sau practica discriminarea in functie de varsta, rasă, gen, etnie, orientare sexuala, nationalitate, dizabilitate, dimensiuni sau origine sociala și economica nu sunt eligibile sa participe la acest program. Organizatiile trebuie sa fie capabile si dispuse sa dovedeasca ca nu practica discriminarea in functie de oricare dintre criteriile mentionate anterior pentru a se putea califica pentru acest program.

·       Studii de caz: Organizatiile care solicit produse Autodesk trebuie sa fie capabile si dispuse sa ofere informatii partenerului Autodesk pentru a crea studii de caz sau testimoniale de utilizare.

·       Distributia produselor:

-          Produsele de software din cadrul Programul de donații Autodesk vor fi distribuite exclusiv organizatiilor eligibile calificate, NU persoanelor fizice.

-          Este interzisa vanzarea sau transferul produselor Autodesk obtinute prin acest program.