Flixbus

Regulile de eligibilitate si restrictiile Programului FlixBus

Restrictions: 
 • Cantitate: Organizatiile pot solicita 2000 de bonuri într-un an fiscal (1 iulie - 30 iunie).
 • Buget: Pot participa in acest program toate organizatiile, indiferent de bugetul lor anual.  
 • Exclusiv organizatiilor nonprofit: Voucherele pot fi accesate exclusiv de organizatii nonprofit inregistrate in Programul TechSoup Romania.
 • Tipuri de organizatii eligibile:  Toate tipurile de organizatii nonprofit sunt eligibile pentru FlixBus. 
 • Termenii si conditiile serviciului: Organizatiile care solicita vouchere trebuie sa accepte termenii si conditiile acestui serviciu.
 • Politica de nediscriminare: Organizatiile care sustin, promoveaza sau practica discriminarea in functie de varsta, etnie, gen, nationalitate, dizabilitate, rasa, aspect fizic, religie, orientare sexuala, sau nivel socio-economic nu sunt eligibile sa participe in acest program. Organizatiile trebuie sa fie capabile si dispuse sa demonstreze ca nu practica discriminarea in niciuna dintre formele enumerate mai sus, pentru a putea accesa aceste reduceri.
 • Participarea la studii de caz: Organizatiile beneficiare trebuie sa fie dispuse sa furnizeze partenerului Flixbus informatii, in scopul crearii  de studii de caz sau testimoniale despre program. 
 • Distributia produselor:
  • Voucherele vor fi distribuite organizatiilor si nu indivizilor.  
  • Voucherele vor fi folosite exclusiv de angajati, voluntari si beneficiarii organizatiilor nonprofit.
  • Organizatiile beneficiare nu pot transfera sau vinde voucherele primite prin acest program.

Flixbus

Flixbus logo

Cu FlixBus, prin intermediul Programului TechSoup România, organizațiile neguvernamentale membre și eligibile pot obține reduceri la bilete de autocar pe www.flixbus.ro

Cu ajutorul voucherelor FlixBus, organizația dumneavoastră poate face economii pentru călătoriile de lucru, dar și pentru cele personale ale angajaților, voluntarilor și membrilor.

Condiții de eligibilitate și restricțiile Programului FlixBus

Vă rugăm consultați Pagina Criterii de eligibilitate si restrictii, pentru a verifica eligibilitatea organizației dumneavoastră. 

Cum se accesează reducerile FlixBus 

Atunci când numele unui produs include "Acces la discount" ("Access to Discounted Rates"), înseamnă că oferta constă în accesul la prețuri cu reduceri pentru produse sau servicii. Astfel, după ce plasați o solicitare prin TechSoup România, veți plăti direct partenerului programului produsul sau serviciul respectiv. Doar organizațiile neguvernamentale înregistrate în TechSoup și eligibile vor putea accesa aceste prețuri speciale.

Flixbus Produs

Accesați aici oferta Flixbus

FlixBus Bus Fare Vouchers – Access to Discounted Rates

logo-flixbus-60px.png
SKU: G-50834
Taxă de administrare: €0.00
Donor PartnerMediaPlatform
Emite conţinut