Flixbus

Flixbus

Restrictions: 

 

Regulile de eligibilitate si restrictiile Programului FlixBus

Pentru a putea accesa aceasta oferta, organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Programul TechSoup Romania si eligibile pentru Programul FlixBus.

Flixbus

Flixbus logo

Cu FlixBus, prin intermediul Programului TechSoup Romania, organizatiile neguvernamentale membre si eligibile pot obtine reduceri la bilete de autocar pe www.flixbus.ro

Cu ajutorul voucherelor FlixBus, organizatia dumneavoastra poate face economii pentru calatoriile de lucru, dar si pentru cele personale ale angajatilor, voluntarilor si membrilor.

 

Conditii de eligibilitate si restrictiile Programului FlixBus

Organizatiile neguvernamentale inregistrate in Programul TechSoup si elibigile pentru Programul FlixBus pot accesa un numar nelimitat de vouchere. 

Va rugam consultati Pagina Criterii de eligibilitate si restrictii, pentru a verifica eligibilitatea organizatiei dumneavoastra. 

 

Cum se acceseaza reducerile FlixBus 

Atunci cand numele unui produs include "Acces la discount" ("Access to Discounted Rates"), inseamna ca oferta consta in accesul la preturi cu reduceri pentru produse sau servicii. Atfel, dupa ce plasati o solicitare prin TechSoup Romania, veti plati direct partenerului programului produsul sau serviciul respectiv. Doar organizatiile neguvernamentale inregistrate in TechSoup si eligibile vor putea accesa aceste preturi speciale.  

 

Flixbus Produs

Accesați aici oferta Flixbus

FlixBus Bus Fare Vouchers – Access to Discounted Rates

logo-flixbus-60px.png
SKU: G-50834
Taxă de administrare: €0.00
Donor PartnerMediaPlatform
Emite conţinut