Flixbus

Flixbus

Restrictions: 

 

Regulile de eligibilitate si restrictiile Programului FlixBus

Pentru a putea accesa aceasta oferta, organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Programul TechSoup Romania si eligibile pentru Programul FlixBus.

Flixbus

Flixbus logo

Cu FlixBus, prin intermediul Programului TechSoup România, organizațiile neguvernamentale membre și eligibile pot obține reduceri la bilete de autocar pe www.flixbus.ro

Cu ajutorul voucherelor FlixBus, organizația dumneavoastră poate face economii pentru călătoriile de lucru, dar și pentru cele personale ale angajaților, voluntarilor și membrilor.

 

Condiții de eligibilitate și restricțiile Programului FlixBus

Organizațiile neguvernamentale înregistrate în Programul TechSoup și elibigile pentru Programul FlixBus pot accesa un număr nelimitat de vouchere. 

Vă rugăm consultați Pagina Criterii de eligibilitate si restrictii, pentru a verifica eligibilitatea organizației dumneavoastră. 

 

Cum se accesează reducerile FlixBus 

Atunci când numele unui produs include "Acces la discount" ("Access to Discounted Rates"), înseamnă că oferta constă în accesul la prețuri cu reduceri pentru produse sau servicii. Astfel, după ce plasați o solicitare prin TechSoup România, veți plăti direct partenerului programului produsul sau serviciul respectiv. Doar organizațiile neguvernamentale înregistrate în TechSoup și eligibile vor putea accesa aceste prețuri speciale.  

 

Flixbus Produs

Accesați aici oferta Flixbus

FlixBus Bus Fare Vouchers – Access to Discounted Rates

logo-flixbus-60px.png
SKU: G-50834
Taxă de administrare: €0.00
Donor PartnerMediaPlatform
Emite conţinut