Programul de credite Amazon Web Services

Descoperă produsele

Cele mai frecvente întrebări despre Programul de credite AWS disponibil prin TechSoup

 

Ce este Amazon Web Services?

Amazon Web Services (AWS) este o platformă securizată de servicii cloud care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte funcționalități cu ajutorul cărora organizațiile non-profit își pot dezvolta infrastructura IT pentru a își diversifica și extinde activitatea.

Află mai multe despre AWS. Dacă ești nou la AWS sau vrei să devii mai informat despre serviciile sale, te rugăm să consulți videoclipurile introductive AWS, laboratoarele și studiile de caz despre organizațiile non-profit.

Ce este programul de credite AWS pentru organizații nonprofit?

Programul de credite AWS pentru organizații non-profit oferă acces la credite AWS care ajută organizațiile non-profit să implementeze soluții bazate pe cloud pentru a-și atinge obiectivele misiunii fără investiții în avans în infrastructura fizică.

AWS, prin intermediul TechSoup, va acorda o finanțare de 2.000 de dolari în credite AWS pe parcursul unui an fiscal (1 iulie - 30 iunie) pentru organizațiile non-profit eligibile înregistrate în Programul TechSoup Romania. Organizațiile pot folosi aceste credite pentru a achita taxele de utilizare pentru toate serviciile de cloud AWS la cerere, disponibile în funcție de regiune. Aceste credite NU sunt valabile pentru următoarele servicii: Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 pentru înregistrare sau transfer de nume de domeniu; sau pentru orice taxă plătită în avans pentru orice serviciu. Creditele disponibile prin acest program, pot fi folosite pentru a achita taxele lunare de utilizare a diferitelor servicii Amazon Web Services.

Cu AWS, organizațiile non-profit nu trebuie să facă mari investiții inițiale în hardware și să-și petreacă timpul și eforturile în gestionarea de hardware. În schimb, organizațiile pot achiziționa resurse de calcul de tipul și mărimea potrivită necesare pentru a-și conduce organizația și a se concentra asupra misiunii lor.

Vezi serviciile oferite de Amazon Web Services pentru organizațiile non-profit la nivel global.

Organizația mea este eligibilă pentru programul de Credite AWS pentru organizații nonprofit?

Consultă Criteriile de eligibilitate și restricțiile pentru a afla dacă organizația ta este eligibilă să participe în acest program.

Ce este Amazon Free Tier?

Pe lângă Programul de credite AWS pentru organizații non-profit, AWS oferă și nivelul gratuit - AWS Free Tier – pentru toți clienții noi, timp de 12 luni de la data înscrierii organizației. AWS Free Tier este o ofertă separată de Programul de credite AWS și le permite clienților noi să folosească gratuit unele servicii AWS cu  anumite limite de utilizare. AWS Free Tier este disponibil numai pentru un singur cont per organizație.

AWS recomandă ca potențialii beneficiari ai finanțării să se înscrie la AWS Free Tier înainte de a solicita creditele AWS prin Programul TechSoup România. Trebuie să ții cont că primirea creditelor AWS nu va reseta perioada de 12 luni a AWS Free Tier.

În cele mai multe cazuri, organizațiile vor folosi atât Programul de credite AWS pentru organizații non-profit cât și AWS Free Tier. Această combinație poate ajuta organizațiile să utilizeze infrastructura cloud a AWS pe bază de plată prin redistribuire, pentru a găzdui site-uri web și software de strângere de fonduri, pentru a stoca și analiza date și pentru a dezvolta noi sisteme.

De ce am nevoie de un cont AWS pentru a solicita această finanțare?

Este necesar un cont AWS, cu numele complet al organizației în câmpul Nume cont pentru a putea folosi creditele.

Dacă o organizație nu are un ID de cont AWS, aceasta poate să se înscrie pentru un cont AWS gratuit înainte de a solicita creditele AWS prin Programul TechSoup.

Pentru a se deschide un cont AWS sunt necesare datele unui card bancar valid.

Cât timp pot folosi creditele?

Creditele sunt valabile doar pentru 12 luni începând cu data generarii lor în contul AWS. Dacă nu sunt folosite în aceste 12 luni, creditele expiră.

Ce se întâmplă după ce îmi folosesc toate creditele sau dacă expiră?

După utilizarea tuturor creditelor sau după trecerea celor 12 luni, cardul de credit asociat contului tău AWS va fi taxat la nivelul standard pentru toate serviciile utilizate.

AWS le recomandă organizațiilor să folosească Amazon CloudWatch pentru a-și fixa alerte de facturare, evitând astfel cheltuieli nedorite.

Pot reînnoi finanțarea după primul an?

După primul an de utilizare al creditelor AWS disponibile prin acest program, organizațiile trebuie să plaseze o nouă solicitare de software AWS prin intermediul TechSoup pentru a primi creditele AWS aferente noului an fiscal. 

Este posibil ca cererea mea pentru această finanțare să fie respinsă după ce plătesc taxa de administrator?

Nu. Numai organizațiile care sunt eligibile pentru această finanțare vor avea dreptul să o solicite și doar lor li se va percepe taxa de administrare.