Operating Systems

Instalarea produselor Microsoft prin Volume Licensing System

Descarcarea si instalarea produselor Microsoft prin Volume Licensing Service Center (VLSC)

 

Produsele Microsoft disponibile prin Programul TechSoup Romania sunt produse de licentiere de volum - Volum Licensing. Acest lucru inseamna ca procedurile de descarcare, instalare si activare/licentiere sunt diferite de cele ale produselor de retail, disponibile in magazine. Aceste produse NU sunt disponibile in magazine de profil. Produsele oferite prin Programul TechSoup Romania sunt produse profesionale, destinate companiilor, de tip enterprise. Mai multe despre licentierea de volum pentru organizatii neguvernamentale aici: Microsoft Volume Licensing for Nonprofit.

 

Inainte de accesa VLSC, verificati daca ati plasat o solicitare de software prin intermediul Programului TechSoup si daca ati primit emailul de confirmare al acesteia. Poate dura pana la 2 saptamani de la achitarea taxei de administrare si confirmarea solicitarii de produse, pana la momentul primirii instructiunilor de instalare de la Microsoft.

Veti primi un mesaj prin email, pe adresa organizatiei dumneavoastra, care va contine informatii generale despre solicitarea organizatiei si constituie dovada legala a licentierii de tip Open License for Nonprofits de catre Microsoft, dar si informatii privind accesul in contul organizatiei pe Microsoft Volume Licensing Service Center – sistemul de administrare al kiturilor si licentelor primite de la Microsoft.

Important: Este necesar sa salvati sau tipariti si sa pastrati acest email de licentiere. Acesta constituie dovada legala a licentei si licentierii produsului. Read more »

Emite conţinut