Operating Systems

Descărcarea și instalarea produselor Microsoft prin Volume Licensing Service Center-VLSC

Produsele Microsoft disponibile prin Programul TechSoup România sunt produse de licențiere de volum - Volum Licensing. Acest lucru înseamnă că procedurile de descărcare, instalare și activare/licențiere sunt diferite de cele ale produselor de retail, disponibile în magazine. Aceste produse NU sunt disponibile în magazine pentru consumatori individuali. De aceea au o procedură de descărcare și instalare specială, ca de exemplu anumite elemente de securitate care nu sunt întâlnite pentru produsele de consumatori individuali.

Produsele oferite prin Programul TechSoup România sunt produse profesionale, destinate companiilor, de tip enterprise. Mai multe despre licențierea de volum pentru organizații neguvernamentale aici: Microsoft Volume Licensing for Nonprofit.

 

Ai solicitat produse de software Microsoft prin Programul TechSoup România sau prin Programul Microsoft Discount? Te rugăm să urmezi instrucțiunile de mai jos pentru a accesa, descărca, instala și administra licențele obținute de organizația pe care o reprezinți.

Poți aplica acești pași de descărcare doar după finalizarea tuturor pașilor inițiali prezentați de mai jos: Read more »

Windows Pro Full Operating System - Get Genuine

windows10.png
SKU: L-48427
Taxă de administrare: €10.00
Emite conţinut