Din octombrie 2012, Adobe Systems Inc. oferă produse software pentru organizațiile neguvernamentale eligibile din România prin Programul TechSoup România.

 

Donațiile de produse Adobe sunt oferite doar organizațiilor neguvernamentale din România care îndeplinesc criteriile de eligibilitate ale Programului TechSoup România și ale companiei. După înscrierea în Programul TechSoup România și analiza documentelor organizației, organizațiile vor fi informate cu privire la eligibilitatea lor pentru fiecare companie parteneră și donatoare.

Produsele vor putea fi solicitate în funcție de disponibilitatea în catalogul de produse software pentru ONG TechSoup România.  

 

Criteriile de eligibilitate ale Programului de donatii Adobe:

 • Produsele disponibile în programul Adobe pot fi accesate doar de către organizațiile neguvernamentale eligibile în Programul TechSoup România, nu și de către persoane individuale sau de alte entități juridice. 

 • Organizațiile eligibile pot solicita un număr nelimitat Adobe produse în fiecare an fiscal (1 iulie anul curent - 30 iunie anul următor).

 • Programul de donații Adobe este disponibil doar pentru organizațiile eligibile înregistrate în comunitatea TechSoup România.  

 • Organizațiile cu bugete de funcționare anuale de 10 milioane de dolari sau mai puțin sunt eligibile pentru produsele Acrobat Pro 2020.
  Toate celelalte produse sunt disponibile organizațiilor cu bugete de funcționare anuale de orice dimensiune.

 • Organizațiile care primesc produse trebuie  poată oferi informații cu privire la modul în care vor utiliza sau au utilizat produsele Adobe. Informațiile vor fi folosite în cadrul studiilor de caz sau a testimonialelor cu privire la acest program. 

 • Organizațiile care promovează, sprijină sau practică discriminarea bazată pe vârstă, etnie, gen, naționalitate, dizabilitate, rasă, mărime, religie, orientare sexuală sau context socio-economic nu sunt eligibile  participe la acest program. Organizațiile trebuie  poată demonstra prin documente oficiale (Statut) că nu au acest comportament. 

 • Produsele Adobe nu pot fi transferate sau revândute, inclusiv prin intermediul licitațiilor, tombolelor sau evenimentelor cu scop de fundraising, indiferent dacă acestea sunt evenimente online sau offline.  

 • Produsele Adobe nu pot fi folosite pentru concursuri, tombole sau alte activități de fundraising sau premiere individuală. 

 • Livrarea produselor Adobe se realizează doar in format electronic. După procesarea solicitării de produse Adobe, veți primi în decurs de 3-5 zile lucrătoare un email, pe adresa de email cu care ați înregistrat organizația în comunitatea TechSoup România, cu informațiile despre modalitatea de descărcare și instalare a produselor și licențierea lor.  

 

Important: Este necesar  salvați sau tipăriți și să păstrați emailul de licențiere pe care îl va primi organizația neguvernamentală care a accesat produse Adobe. Acesta constituie dovada legală a licenței și licențierii produsului.  

 

 

Pentru alte informații despre Programul TechSoup România  rugăm să accesati sectiunea Ajutor si intrebari frecvente disponibila pe pagina noastra.