TechSoup Courses


TechSoup Courses

 

Cursuri online și resurse educaționale pentru organizații non-profit

TechSoup Courses este platforma de învățare creată special de colegii noștri din TechSoup Global pentru angajații și voluntarii din organizațiile non-profit. Conținutul educational a fost creat împreună cu experți în domeniile de studiu abordate și care, totodată, au o bogată experiență de lucru cu sectorul non-profit.

Răsfoiți Catalogul complet de cursuri

Câteva dintre cele mai populare cursuri la TechSoup Courses

See Full Course Catalog

Creăm cursuri și experiențe de învățare adaptate nevoilor organizațiilor non-profit

Cursurile propuse sunt concepute de către echipa de design de conținut educational TechSoup în parteneriat cu experți care înțeleg nevoile organizațiilor non-profit, precum și modul în care angajații lor folosesc practic aceste aptitudini. Cursurile sunt dezvoltate pe baza metodologiilor moderne de învățare a adulților și includ exemple și studii de caz specifice activității organizațiilor non-profit.

**Note: În acest moment, majoritatea cursurilor sunt disponibile în limba engleză.

Informații despre Microsoft Digital Skills Center for Nonprofits

TechSoup și Microsoft au încheiat un parteneriat prin care au dezvoltat împreună un set de cursuri și resurse de învățare ce îmbină experiența și aptitudinile experților Microsoft și TechSoup cu înțelegerea profundă a modului în care organizațiile non-profit utilizează tehnologia. Cursurile disponibile în Microsoft Digital Skills Center sunt special concepute să ajute echipele din organizațiile non-profit în procesul de adopție și de utilizare a tehnologiei cloud și, cele mai multe dintre acestea, sunt accesibile gratuit. 

Vizitați Catalogul complet de cursuri disponibile în Microsoft Digital Skills Center

Tipuri de cursuri la TechSoup Courses

TechSoup oferă 3 tipuri de cursuri:

100 Level Cursuri introductive pentru cursanții ce au foarte puține cunoștințe despre subiectul respectiv.
200 Level Cursuri de nivel mediu ce ajută cursanții să aplice și exerseze cunoștințele dobândite.
300 Level Cursuri avansate compuse din experințe de învățare mixte ce îmbină cursurile la cerere cu cele săptămânale online, precum webinariile.