Inscrieti-va organizatia in TechSoup Romania

Bine ati venit! Ati ajuns la primul pas pentru inregistrarea si validarea organizatiei voastre in Programul TechSoup Romania: crearea unui cont de utilizator individual. Creati-va un cont urmarind formularul de mai jos, apoi accesati-va adresa de email si activati contul urmarind instructiunile din email. Dupa activarea contului urmarind instructiunile din email, puteti trece la pasul doi: completarea formularul de aplicatie a organizatiei neguvernamentale in Programul TechSoup Romania, implementat in Romania de Asociatia Techsoup. Nu uitati ca autentificarea pe platforma www.techsoup.ro pentru accesarea contului organizatiei dumneavoastra se realizeaza cu numele de utilizator individual ales si parola: notati-le la indemana. Daca doriti sa le recuperati, accesati sectiunea "Recuperare parola" si vi le vom transmite pe amandoua.
Date ale contului de utilizator individual
Spaţiile sunt permise; punctuaţia nu este permisă cu excepţia punctului, liniuţei şi linie jos (underscore).
Introduceţi o adresă validă de e-mail. Toate mesajele noastre vor fi trimise la această adresă. Adresa de e-mail nu va fi făcută publică şi va fi folosită numai în cazurile în care doriţi schimbarea parolei sau vă abonaţi voluntar la diverse notificări.
Vă rugăm re-introduceţi adresa de e-mail pentru confirmare.
Alegeti o parola pentru contul dumneavoastra. Pentru securitatea datelor dumneavoastra, va recomandam sa va alegeti o parola de peste 9 caractere, in care sa aveti atat litere mari, cat si numere sau semne, iar parola sa nu fie un cuvant sau o expresie cunoscute.
Informatii despre utilizator
 
 
 
 
Politica de date cu caracter personal
Sunt de acord cu procesarea si transmiterea informatiilor pe care le furnizez in acord cu Termenii de Referinta (Terms & Conditions), disponibili aici (Politica de date cu caracter personal), cu termenii de confidentialitate ai TechSoup Global (Politica de date cu caracter personal) și cu politica de securitate a datelor cu caracter personal a Asociatiei TechSoup Romania. Asociatia TechSoup Romania este operator de date cu caracter personal notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 0014087. (TechSoup Global este o organizatie nonprofit înregistrată în Statele Unite care lucreaza in parteneriat cu TechSoup Romania pentru a oferi produse si servicii sectorului nonprofit la nivel global).
CAPTCHA
Completarea acestui camp este obligatorie pentru a preveni spamul si problemele de securitate.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele (litere si cifre) din imaginea de mai sus.