Totul despre Excel - training online despre ONG-uri

Personalizezi invitații manual pentru fiecare eveniment pe care-l organizezi? În Excel există o funcție prin care poți transforma o bază de date în emailuri personalizate. 

Învață totul despre Excel și află care sunt cele mai utile trucuri care ți-ar putea face munca mai ușoară în organizația ta. Înscrie-te la webinarul gratuit organizat de TechSoup România, alături de IT Spark, special pentru organizațiile neguvernamentale.

Află mai multe vineri, 12 iulie, începând cu orele 18:30, online pe platforma – Gotowebinar.com. Trainingul este susținut de Alexandru Dionisie, de la IT Spark.

Iată ce vei învăța:

  • Formule de bază in Excel.
  • Cum să faci grafice și diagrame în Excel.
  • Ce înseamnă “intersection operator” și la ce folosește?
  • Cum să exporți adresele de email dintr-un Excel direct într-un email personalizat?
  • Câteva scurtături pe care-i bine să le stii dacă vrei să lucrezi mai repede în Excel.

Câteva informații despre webinar:

Despre trainer:

Alexandru Dionisie este Inginer de Procese Speciale și absolvent a Universității Politehnica din București. Publică frecvent articole despre Microsoft Office, Windows Phone și Microsoft Office 365 pe blogurile Tutoriale Office, ITSpark și Windows fără Limite.

Despre TechSoup:

TechSoup este cea mai mare intreprindere socială care oferă tehnologie accesibilă organizațiilor neguvernamentale din toată lumea. TechSoup România a sprijinit cele peste 750 de organizații neguvernamentale membre ale comunității sale să facă economii de peste 1.300.000 USD în ultimii 3 ani, având în același timp acces la cele mai noi programe și aplicații - peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficientă. 

Adobe Photoshop, Microsoft Office și Windows 8, sunt doar câteva dintre produsele software accesibile doar pentru ONG-uri, prin TechSoup România.